Bőr pénztárca nagyméretű Always Wild barna
Bőr pénztárca nagyméretű Always Wild barna
8 990 Ft
ÚJ

Bőr pénztárca nagyméretű Always Wild barna

Bőr pénztárca nagyméretű Always Wild barna
Bőr pénztárca nagyméretű Always Wild barna
Bőr pénztárca nagyméretű Always Wild barna
Bőr pénztárca nagyméretű Always Wild barna

Bőr pénztárca nagyméretű Always Wild barna színű

Bőr pénztárca nagy igényes kivitelű, kézzel készített valódi bőr brifkó jellegű nagyméretű barna színű az Always Wild márkától. Remek választás, akár saját részre, akár ajándékba választjuk! Kiváló ajándék ötlet!

Gyártó
Always Wild
Anyag
100% valódi bőr
Méret (cm) Szé x Ma x Va
16,5 x 10 x 3
Rendelhető (2-5 munkanap szállítás)
8 990 Ft
Részletek

Nagyméretű bőr pénztárca nagy fekvő Always Wild barna

Igényes kivitelű, kézzel készített valódi bőr nagyméretű pénztárca. 

Azoknak ajánljuk leginkább, akik kedvelik a brifkó jellegű pénztárcákat és kártyát is hordanak maguknál. Illetve az érméket szeretik rendezetten, nagy dupla rekeszes aprótartóban tartani. 

A nagyméretű pénztárca belső kialakítása nagyon praktikus. 4 db darab brifkós rekesz áll rendelkezésünkre a papírpénz tárolására. 1 db nagy átlátszó zsebbel, 1 db extra lapos cipzáras zsebbel rendelkezik. Illetve külön patentos rekeszben kapott helyet az aprópénztartó. A fedélen találjuk a kártyatartó zsebeket, amikből 6 db áll rendelkezésünkre. Extra hátsó cipzáras zsebbel.

Mérete 16,5 x 10 x 3 cm, így bármelyik standard méretű brifkó tartóba belefér. Színe természetes hatású sötétbarna, ami egyrészt elegáns, másrészt könnyen beilleszthető a céges profilokba is. Két darab patenttel rendelkezik, így a magassága állítható.

Kellemes barna színben és valódi marha bőrből. Természetes megjelenéssel, felületén láthatóak a valódi bőrre jellemző egyedi minták és rajzolatok. Ráadásul ez a bőrfajta használatba vétel után "érni" kezd, nagyon szép patinás külsőt elérve, ami ráadásul nagyon ellenállóvá is teszi tárcánkat. 

A bőr pénztárca brifkó tulajdonságai: 

 • Valódi, kiváló minőségű marhabőrből készült, használatba vétele után érni kezd, színe sötétül és egységesedik. Ha zavarónak érezzük az antik hatást új állapotában, nem kell aggódni miatta, pár nap használat után elkezdődik a bőr érése.
 • Nagyméretű női férfi bőr pénztárca: Azoknak ajánljuk, akik szeretnek mindent a pénztárcájukban hordani. Szeretik a brifkó kialakítást, de kártyát is hordanának maguknál.
 • 2 db patentolási lehetőség, ha nagyobb helyre van szükségünk. 
 • Strapabíró, időtálló.
 • Díszdobozban. Kiváló ajándék nőknek és férfiaknak egyaránt!
 • Első osztályú minőség!

A nagyméretű bőr pénztárca részei:

 • 4 db különálló nagy brifkós rekesz,
 • 1 db irat zseb,
 • 6 db kártya zseb,
 • 1 db patentos nagy aprótartó.
 • 1 db nagy átlátszó zseb. 
 • 1 db hátsó cipzáras zseb.
 • 1 db belső extra cipzáras zseb. 

Miért válassz valódi bőr nagyméretű pénztárcát?

Egy valódi bőr brifkó mindig jó választásnak bizonyul akár saját részre, akár ajándékba szeretnénk adni. Nemcsak különlegesen megnyerő, hanem megfelelő ápolás mellett akár évekig kiszolgálhat bennünket. 

Különös szépségének titka a régi múltban gyökerezik. A bőr egyike a legősibb alapanyagoknak, megmunkálásának tudománya szinte egyidős az emberiséggel. Megjelenése éppen ezért természetes, szép textúrájú, ráadásul a használat során tovább “érik”. Nem csoda tehát, hogy emiatt az időtlen elegancia miatt rögtön elismerő pillantásokat vált ki egy bőr brifkó látványa. 

A valódi bőrt őseink természetes ellenállósága miatt előszeretettel használták az öltözködésben és kiegészítőik, segédeszközeik készítéséhez. Éppen ezért egy bőr brifkó manapság is jó szolgálatot tehet. Ha gondosan ápoljuk és nem terheljük túl, akkor akár több évig is kiváló eszközünk maradhat.  

3 tipp, hogy miért bőr pénztárcát ajándékozz Szerettednek

Legyen születésnap, névnap, karácsony, ballagás, vizsga, Valentin-nap, vagy bármilyen jeles nap valódi bőr brifkót ajándékozni kiváló ötlet!

A bőr pénztárca hasznos ajándék!

A pénztárca egyike azon kiegészítőinknek, amiket szinte mindennap használunk, sok esetben benne tároljuk legfontosabb kártyáinkat, papírjainkat, nem ritka, hogy benne található akár a fél életünk is. Arról nem is beszélve, hogy sokunknak napjaink anyagi vonzatában ez a legfontosabb tárgyunk. Tehát a pénztárca nagyon is fontos szerepet tölt be életünkben.

A bőr pénztárca és brifkó stílusikon!

Ne feledjük, amellett, hogy klassz és hasznos kiegészítő, kifejezheti stílusunkat és sokat elárulhat tulajdonosáról a kialakítása és színe. Bőr pénztárcánk már alapanyagának köszönhetően kivívja magának a tiszteletet és jelenjünk meg bárhol, természetes eleganciát adnak megjelenésünknek. 

A Szeretted minden nap a kezébe fogja!

Gondolj csak bele, egy olyan ajándékot adsz, amit lényegében nap, mint nap használni fog és nagy valószínűséggel emiatt te is eszébe fogsz jutni! Jól hangzik, ugye?

A bőr pénztárca ápolása

A valódi bőr pénztárcák és brifkók ápolása a legtöbb esetben nagyon egyszerű. Általánosságban elég, ha pár hetente áttörölgetjük puha ronggyal és krémes bőrápóló szerrel. Ettől kellően rugalmas marad és a külsején látható a használattól keletkezett karcok és kopások is halványodni fognak. 

Ha koszos lesz, akkor enyhén szappanos vízzel és szivaccsal töröljük át, majd száradás kenjük be krémes bőrápoló szerrel. 

A nem kívánt kopásokat és karcokat könnyen megelőzhetjük, ha a pénztárcát külön zsebben tartjuk, nem teszünk mellé például kulcsokat, vagy könyveket.

A korai elhasználódást úgy előzhetjük meg a legjobban a bőr pénztárcák és brifkók esetében, ha nem terheljük túl. Ne tegyünk bele sok aprót, elég ha 5-10 db érmét hordunk magunknál. A felesleges papírokat (blokkok, parkolójegyek stb.)  és kártyákat is vegyük ki belőle. A zsebekbe csak egy kártyát tegyünk és ne hordjuk papírpénzből sem túl sok címletet magunknál. Így a pénztárca is és Te is egészséges maradsz, mert nem kell plusz súlyt cipelned nap, mint nap!Anyag: valódi marha bőr
Méret (cm): 16,5 x 10 x 3 (hossz x magasság x vastagság)

Adatok
RFID védelem
Nincs
Díszdoboz
Van
Termék típusa
Női bőr pénztárca
Kártyatartó, irattartó zsebek (db)
6
Cikkszám
AW-2003