Kamionos pénztárca bőr férfi Always Wild csatos díszdobozban barna
Kamionos pénztárca bőr férfi Always Wild csatos díszdobozban barna
7 490 Ft
ÚJ

Kamionos pénztárca bőr férfi Always Wild csatos díszdobozban barna

Kamionos pénztárca bőr férfi Always Wild csatos díszdobozban barna
Kamionos pénztárca bőr férfi Always Wild csatos díszdobozban barna
Kamionos pénztárca bőr férfi Always Wild csatos díszdobozban barna
Kamionos pénztárca bőr férfi Always Wild csatos díszdobozban barna
Kamionos pénztárca bőr férfi Always Wild csatos díszdobozban barna

Kamionos férfi bőr pénztárca Always Wild motor mintás barna színű csatos

Férfi bőr pénztárca kamionos csatos motor mintával első osztályú minőség, kézzel készített, többféle zsebbel antik barna színben díszdobozban az Always Wild márkától. 

Gyártó
Always Wild
Anyag
100% valódi bőr
Méret (cm) Szé x Ma x Va
12,5 x 10 x 3
Minta
Kamion
Rendelhető (2-5 munkanap szállítás)
7 490 Ft
Részletek

Kamionos férfi bőr pénztárca Always Wild csatos barna színű

Nagyon szép és igényes valódi bőr motoros pénztárca kamion mintával az Always Wild márkától. Klasszikus szabás, sok kártyatartó zsebbel.

Az Always Wild egyik legnépszerűbb modellje a normál méretű csatos motoros férfi pénztárca, ami valódi marha bőrből készült. Azoknak ajánljuk, akik egy, a hétköznapok során kiválóan teljesítő pénztárcát keresnek, mindemellett pedig fontos számukra a visszafogott elegancia is

Az Always Wild motoros férfi bőr pénztárca csatos kialakításánál nagyon fontos szerepet kapott a funkcionalitás, ezért kialakítása praktikus és kézreálló.

Követve a modern igényeket, 10 db kártyazsebbel rendelkezik, lehetővé téve, hogy a legszükségesebb kártyák mellett más kevésbé fontosakat is magunknál tartsunk. Több átlátszó ablakos zsebe is van, amikbe igény szerint bérletek, igazolványok, vagy Szeretteink fényképe is helyezhető. 

A kamionos férfi bőr pénztárca dupla papírpénz tartó rekesszel készült, így rendezetten hordhatjuk magunknál pénzünket. Extra tulajdonságként kiemelhető, hogy rendelkezik egy extra cipzáras zsebbel, amibe legféltettebb dolgainkat helyezhetjük. 

Kellemes barna színben és valódi marha bőrből. Természetes megjelenéssel, felületén láthatóak a valódi bőrre jellemző egyedi minták és rajzolatok. Ráadásul ez a bőrfajta használatba vétel után "érni" kezd, nagyon szép patinás külsőt elérve, ami ráadásul nagyon ellenállóvá is teszi tárcánkat. 

A kamionos férfi bőr pénztárca tulajdonságai:

 • Antikolt, csiszolt bőrből készült. Nagy előnye, hogy a használattól csak még szebb lesz, nem kell aggódni a karcolások és kopás miatt. 
 • Összetett férfi bőr pénztárca normál méretben. 
 • Csatos pénztárca.
 • Azoknak ajánljuk, akik szeretnek mindent a tárcájukban hordani, sok kártyájuk van és fontos nekik, hogy zárható legyen a pénztárcájuk.
 • Kamionosoknak: szép és igényes tehergépkocsi mintával.
 • Díszdobozban. Kiváló ajándék motorosoknak!
 • Első osztályú minőség.

A kamionos férfi bőr pénztárca részei:

 • 1 db kisméretű aprópénztartó,
 • 2 db papírpénztartó,
 • 1 db irattartó és igazolvány tartó,
 • 1 db cipzáras zseb,
 • 10 db kártya zseb. 

Miért válassz valódi bőr férfi pénztárcát?

Egy valódi bőr férfi pénztárca mindig jó választásnak bizonyul akár saját részre, akár ajándékba szeretnénk adni. Nemcsak különlegesen megnyerő, hanem megfelelő ápolás mellett akár évekig kiszolgálhat bennünket. 

Különös szépségének titka a régi múltban gyökerezik. A bőr egyike a legősibb alapanyagoknak, megmunkálásának tudománya szinte egyidős az emberiséggel. Megjelenése éppen ezért természetes, szép textúrájú, ráadásul a használat során tovább “érik”. Nem csoda tehát, hogy emiatt az időtlen elegancia miatt rögtön elismerő pillantásokat vált ki egy férfi bőr pénztárca látványa. 

A valódi bőrt őseink természetes ellenállósága miatt előszeretettel használták az öltözködésben és kiegészítőik, segédeszközeik készítéséhez. Éppen ezért egy bőr férfi pénztárca manapság is jó szolgálatot tehet. Ha gondosan ápoljuk és nem terheljük túl, akkor akár több évig is kiváló eszközünk maradhat. 

Mindenki megtalálhatja álmai bőr férfi pénztárcáját! Mindig is tartottuk magunkat ahhoz, hogy ahány ember, annyi féle pénztárca! A bőr pénztárca olyan, mintha személyiségünk egy darabja lenne, mindenkinek más és más igényei vannak, ha erről a kiegészítőről van szó! Éppen ezért a JóBŐR webshop bőr pénztárca webáruház kínálatában igyekszünk minél többféle kialakítást, színt és mintát tartani, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelő darabot. 

3 tipp, hogy miért férfi bőr pénztárcát ajándékozz Szerettednek

Legyen születésnap, névnap, karácsony, ballagás, vizsga, Valentin-nap, vagy bármilyen jeles nap valódi bőr férfi pénztárcát ajándékozni kiváló ötlet!

A férfi bőr pénztárca hasznos ajándék!

A férfi bőr pénztárca egyike azon kiegészítőinknek, amiket szinte mindennap használunk, sok esetben benne tároljuk legfontosabb kártyáinkat, papírjainkat, nem ritka, hogy benne található akár a fél életünk is. Arról nem is beszélve, hogy sokunknak napjaink anyagi vonzatában ez a legfontosabb tárgyunk. Tehát a bőr pénztárca férfi nagyon is fontos szerepet tölt be életünkben.

A férfi bőr pénztárca stílusikon!

Ne feledjük, amellett, hogy klassz és hasznos kiegészítő, kifejezheti stílusunkat és sokat elárulhat tulajdonosáról a kialakítása és színe. Bőr férfi pénztárcánk már alapanyagának köszönhetően kivívja magának a tiszteletet és jelenjünk meg bárhol, természetes eleganciát adnak megjelenésünknek. 

A Szeretted minden nap a kezébe fogja!

Gondolj csak bele, egy olyan ajándékot adsz, amit lényegében nap, mint nap használni fog és nagy valószínűséggel emiatt te is eszébe fogsz jutni! Jól hangzik, ugye?

A kamionos férfi bőr pénztárca ápolása

A valódi bőr férfi pénztárcák ápolása a legtöbb esetben nagyon egyszerű. Általánosságban elég, ha pár hetente áttörölgetjük puha ronggyal és krémes bőrápóló szerrel. Ettől kellően rugalmas marad és a külsején látható a használattól keletkezett karcok és kopások is halványodni fognak. 

Ha koszos lesz, akkor enyhén szappanos vízzel és szivaccsal töröljük át, majd száradás kenjük be krémes bőrápoló szerrel. 

A nem kívánt kopásokat és karcokat könnyen megelőzhetjük, ha a pénztárcát külön zsebben tartjuk, nem teszünk mellé például kulcsokat, vagy könyveket.

A korai elhasználódást úgy előzhetjük meg a legjobban a bőr férfi pénztárcák esetében, ha nem terheljük túl. Ne tegyünk bele sok aprót, elég ha 5-10 db érmét hordunk magunknál. A felesleges papírokat (blokkok, parkolójegyek stb.)  és kártyákat is vegyük ki belőle. A zsebekbe csak egy kártyát tegyünk és ne hordjuk papírpénzből sem túl sok címletet magunknál. Így a bőr férfi pénztárca is és Te is egészséges maradsz, mert nem kell plusz súlyt cipelned nap, mint nap!


Anyag: marha valódi bőr
Szín: barna
Méret: 12,5 cm x 10 cm

Adatok
RFID védelem
Nincs
Díszdoboz
Van
Termék típusa
Férfi bőr pénztárca
Kártyatartó, irattartó zsebek (db)
10
Cikkszám
AW-104812