Mini férfi bőr pénztárca Always Wild barna RFID védelemmel
Mini férfi bőr pénztárca Always Wild barna RFID védelemmel
4 990 Ft
ÚJ

Mini férfi bőr pénztárca Always Wild barna RFID védelemmel

Mini férfi bőr pénztárca Always Wild barna RFID védelemmel
Mini férfi bőr pénztárca Always Wild barna RFID védelemmel
Mini férfi bőr pénztárca Always Wild barna RFID védelemmel
Mini férfi bőr pénztárca Always Wild barna RFID védelemmel
Mini férfi bőr pénztárca Always Wild barna RFID védelemmel

Férfi bőr pénztárca minimalista egyszerű Always Wild barna színben RFID védelemmel

Férfi bőr pénztárca kisméretű minimalista cipzáras zsebbel első osztályú minőségű barna színű kézzel készített valódi bőrből igényes kivitel RFID védelemmel az Always Wild márkától.

Kisméretű! Csak akkor válaszd ezt a férfi bőr pénztárcát, ha ténylegesen kisebb méretű tárcát szeretnél! 

Gyártó
Always Wild
Anyag
100% valódi bőr
Méret (cm) Szé x Ma x Va
11 x 7,5 x 1
Rendelhető (2-5 munkanap szállítás)
4 990 Ft
Részletek

Férfi bőr pénztárca minimalista kisméretű barna színű Always Wild cipzárral RFID

Az Always Wild egyik népszerű modellje a kisméretű férfi bőr pénztárca, ami valódi marha bőrből készült.

Az Always Wild nem ismer kompromisszumokat a minőség terén, termékeiket ezért első osztályú alapanyagokból és kézi munkával állítja elő. Az Always Wild férfi bőr pénztárcák ezért kifejezetten azoknak készültek, akik megfizethető árak mellett keresnek kimagasló minőséget. 

Ez a férfi bőr pénztárca kifejezetten azoknak készült, akik kedvelik a minimalista megoldásokat. 2 db kártyatartó zsebbel rendelkezik. Az egyik kártyatartó zseb átlátszó, így igény szerint igazolványok, bérletek, fényképek is elhelyezhetőek benne. Egy cipzáras zsebbel rendelkezik, amibe tetszés szerint helyezhetünk kis mennyiségű papír- és aprópénzt. 

Az Always Wild férfi bőr pénztárca magas minőségű valódi színbőrből készül, amin nincs festés, sem bevonat, vagyis lényegében nincs minek lekopnia róla. Magas zsírtartalma révén pedig használat közben folyamatos érésen esik át, amitől színe sötétebbé válik és jóval ellenállóbbá válik a külső hatásokkal szemben, vagyis nem kell aggódnunk, hogy a kisebb karcok és csikarások véglegesen rajta maradnak. Emiatt a tulajdonság miatt ezt a bőr pénztárcát olyanoknak ajánljuk, akik kedvelik a vintage hangulatú kiegészítőket

A férfi bőr kártyatartó pénztárca alapanyaga egy különleges első osztályú minőségű csiszolt bőrfajta, ami vastag kikészítésű és magas zsírtartalommal rendelkezik. Nagyon egyedi megjelenésű, színét minden hajtásnál változtatja, így szép vintage hatást kölcsönöz a férfi bőr pénztárca megjelenésének. 

Barna színben. A barna egy tökéletes természetes szín, ami nyugalmat és harmóniát sugall. Könnyen kombinálható öltözékünkkel és más kiegészítőkkel. A legjobb szín egy férfi bőr pénztárcának!

A féri bőr kártyatartó pénztárca tulajdonságai:

 • Kisméretű férfi bőr kártyatartó pénztárca RFID védelemmel*: adataink védelmében egy speciális blokkoló fóliával készült, ami megakadályozza adataink ellopását. (Mi az-az RFID? Olvasd lentebb!)
 • Koptatott, antik jellegű magas minőségű felsőbőrből készült. Nagy előnye, hogy a használattól csak még szebb lesz, nem kell aggódni a karcolások és kopás miatt. Kellemes tapintású, erős és rugalmas.
 • Cipzárral nyitható.
 • Minimalista kialakítású.
 • Azoknak ajánljuk, akik a lehető legegyszerűbb bőr pénztárca és kártyatartó megoldást keresik, de szükségük van kártya zsebekre. Nem hordanak maguknál sok készpénzt.
 • Kisméretű! Csak akkor válaszd ezt a pénztárcát, ha ténylegesen kisebb méretű tárcát szeretnél! 
 • Előnye: kis helyen elfér, könnyű.
 • Díszdobozban. Kiváló ajándék férfiaknak.
 • Első osztályú minőség. 

A férfi bőr pénztárca részei:

 • 2 db kártya zseb, amiből az egyik átlátszó,
 • 1 db cipzáras zseb papírpénznek és aprónak.

*Férfi bőr pénztárca és kártyatartó RFID védelemmel

Az RFID a rádiófrekvenciás azonosítási rendszer rövidítése. Napjainkban a bankkártyák és igazolványok olyan chipekkel vannak ellátva, hogy az azonosítás és a fizetési tranzakciók könnyen elérhetőek legyenek, elég hozzájuk egy leolvasó készülék, ami érintés nélkül is képes azonosítani azokat.

Gondoljunk csak a Paypass kártyákra, elég csak elhúznunk őket a terminál felett és máris kifizettük a vásárlást. Ez az egyszerű és kényelmes megoldás praktikumán túl sajnos kiszolgáltatottá teszi adatainkat, bankszámláinkat, mivel speciális adatolvasóval könnyen ellophatóak, ami rengeteg nem kívánt visszaélésre kínál alkalmat. Az adatrablás ezen formája egyre nagyobb mértéket ölt, ezért a Carelli férfi bőr pénztárcák legújabb generációja RFID blokkoló védőfóliát tartalmaz, ami megakadályozza adataink eltulajdonítását. 

Miért válassz valódi bőr férfi pénztárcát?

Egy valódi bőr férfi pénztárca mindig jó választásnak bizonyul akár saját részre, akár ajándékba szeretnénk adni. Nemcsak különlegesen megnyerő, hanem megfelelő ápolás mellett akár évekig kiszolgálhat bennünket. 

Különös szépségének titka a régi múltban gyökerezik. A bőr egyike a legősibb alapanyagoknak, megmunkálásának tudománya szinte egyidős az emberiséggel. Megjelenése éppen ezért természetes, szép textúrájú, ráadásul a használat során tovább “érik”. Nem csoda tehát, hogy emiatt az időtlen elegancia miatt rögtön elismerő pillantásokat vált ki egy férfi bőr pénztárca látványa. 

A valódi bőrt őseink természetes ellenállósága miatt előszeretettel használták az öltözködésben és kiegészítőik, segédeszközeik készítéséhez. Éppen ezért egy bőr férfi pénztárca manapság is jó szolgálatot tehet. Ha gondosan ápoljuk és nem terheljük túl, akkor akár több évig is kiváló eszközünk maradhat. 

Mindenki megtalálhatja álmai bőr férfi pénztárcáját! Mindig is tartottuk magunkat ahhoz, hogy ahány ember, annyi féle pénztárca! A bőr pénztárca olyan, mintha személyiségünk egy darabja lenne, mindenkinek más és más igényei vannak, ha erről a kiegészítőről van szó! Éppen ezért a JóBŐR webshop bőr pénztárca webáruház kínálatában igyekszünk minél többféle kialakítást, színt és mintát tartani, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelő darabot. 

3 tipp, hogy miért férfi bőr pénztárcát ajándékozz Szerettednek

Legyen születésnap, névnap, karácsony, ballagás, vizsga, Valentin-nap, vagy bármilyen jeles nap valódi bőr férfi pénztárcát ajándékozni kiváló ötlet!

A férfi bőr pénztárca hasznos ajándék!

A férfi bőr pénztárca egyike azon kiegészítőinknek, amiket szinte mindennap használunk, sok esetben benne tároljuk legfontosabb kártyáinkat, papírjainkat, nem ritka, hogy benne található akár a fél életünk is. Arról nem is beszélve, hogy sokunknak napjaink anyagi vonzatában ez a legfontosabb tárgyunk. Tehát a bőr pénztárca férfi nagyon is fontos szerepet tölt be életünkben.

A férfi bőr pénztárca stílusikon!

Ne feledjük, amellett, hogy klassz és hasznos kiegészítő, kifejezheti stílusunkat és sokat elárulhat tulajdonosáról a kialakítása és színe. Bőr férfi pénztárcánk már alapanyagának köszönhetően kivívja magának a tiszteletet és jelenjünk meg bárhol, természetes eleganciát adnak megjelenésünknek. 

A Szeretted minden nap a kezébe fogja!

Gondolj csak bele, egy olyan ajándékot adsz, amit lényegében nap, mint nap használni fog és nagy valószínűséggel emiatt te is eszébe fogsz jutni! Jól hangzik, ugye?

A férfi bőr pénztárca férfi ápolása

A valódi bőr férfi pénztárcák ápolása a legtöbb esetben nagyon egyszerű. Általánosságban elég, ha pár hetente áttörölgetjük puha ronggyal és krémes bőrápóló szerrel. Ettől kellően rugalmas marad és a külsején látható a használattól keletkezett karcok és kopások is halványodni fognak. 

Ha koszos lesz, akkor enyhén szappanos vízzel és szivaccsal töröljük át, majd száradás kenjük be krémes bőrápoló szerrel. 

A nem kívánt kopásokat és karcokat könnyen megelőzhetjük, ha a pénztárcát külön zsebben tartjuk, nem teszünk mellé például kulcsokat, vagy könyveket.

A korai elhasználódást úgy előzhetjük meg a legjobban a bőr férfi pénztárcák esetében, ha nem terheljük túl. Ne tegyünk bele sok aprót, elég ha 5-10 db érmét hordunk magunknál. A felesleges papírokat (blokkok, parkolójegyek stb.)  és kártyákat is vegyük ki belőle. A zsebekbe csak egy kártyát tegyünk és ne hordjuk papírpénzből sem túl sok címletet magunknál. Így a bőr férfi pénztárca is és Te is egészséges maradsz, mert nem kell plusz súlyt cipelned nap, mint nap!Anyag: marha valódi bőr
Méret (cm): 11 x 7,5 x 1
Szín: barna

Adatok
RFID védelem
Igen
Díszdoboz
Van
Termék típusa
Férfi bőr pénztárca
Cikkszám
AW-5994