Brifkó bőr női pénztárca pincér Always Wild csatos professzionális piros
Brifkó bőr női pénztárca pincér Always Wild csatos professzionális piros
8 990 Ft
ÚJ

Brifkó bőr női pénztárca pincér Always Wild csatos professzionális piros

Brifkó bőr női pénztárca pincér Always Wild csatos professzionális piros
Brifkó bőr női pénztárca pincér Always Wild csatos professzionális piros
Brifkó bőr női pénztárca pincér Always Wild csatos professzionális piros
Brifkó bőr női pénztárca pincér Always Wild csatos professzionális piros
Brifkó bőr női pénztárca pincér Always Wild csatos professzionális piros
Brifkó bőr női pénztárca pincér Always Wild csatos professzionális piros

Bőr pénztárca női brifkó közepes méretű Always Wild pincértárca piros színű

Bőr brifkó női közép méretű (17,5 cm hosszú) pincértárca Always Wild piros színű elegáns 100% valódi bőr kézzel készített első osztályú minőség fedele állítható csattal. 

Gyártó
Always Wild
Anyag
100% valódi bőr
Méret (cm) Szé x Ma x Va
17,5 x 10 x 3,5
Rendelhető (2-5 munkanap szállítás)
8 990 Ft
Részletek

Bőr brifkó női pincértárca közepes méretű Always Wild professzionális felhasználásra piros színű

Valódi bőr brifkó közép méretű (17,5 cm hosszú) pincértárca az Always Wild márkától piros színben. 

Azoknak ajánljuk leginkább, akik munkájuk részeként szeretnék használni és kénytelenek sok papírpénzzel dolgozni. Így különösen alkalmas pincéreknek, taxisoknak, kamionsofőröknek stb. De jó megoldás lehet azoknak is, akik kedvelik a brifkós kialakítású tárcákat is, hiszen remekül használható a hétköznapi élet során is. 

Fedele egy állítható magasságú fém csattal nyitható. A brifkó belső kialakítása tökéletesen szolgálja a professzionális felhasználást. 5 db nagy brifkós rekesszel rendelkezik, így a papírpénz könnyen osztályozható és rendezetten tartható. Az aprópénz kezelés is egyszerű, erre egy ún. "német" zseb áll rendelkezésünkre. Külön kiemelendő, hogy ez a tárca rendelkezik 1 db cipzáras zsebbel és további 2 db lapos zsebbel is. A brifkó hátulján egy nagy átlátszó zseb található.

Mérete 17,5 x 10 x 3,5 cm, így bármelyik standard méretű brifkó tartóba belefér.

Tökéletes választás, ha hosszú távra szeretne pincér pénztárcát, mely jól bírja a mindennapi, erős használatot is.

A bőr pénztárca brifkó tulajdonságai: 

 • 100% valódi bőrből.
 • Kellemes tapintás.
 • Piros színben.
 • Professzionális kialakítás.
 • A brifkóban nagy bankjegyek (Pl.: 200 Eur) is elférnek.
 • Állítható magasságú csattal nyílik.
 • Professzionális kialakítás: Pincéreknek, taxisoknak és bárkinek, aki szereti a brifkó jellegű pénztárcákat.
 • Always Wild logóval.
 • Kiváló ajándék!
 • Doboz nélküli termék.
 • Nagyon jó ár/érték arány!

A brifkó bőr pénztárca részei:

 • Fém csattal nyitható.
 • 5 db különálló nagy brifkós rekesz papírpénznek,
 • 1 db kinyitható nagy aprótartó,
 • 1 db cipzáras zseb,
 • Hátulján még további 1 db átlátszó zseb.

Miért válassz valódi bőr brifkó pénztárcát?

Egy valódi bőr brifkó mindig jó választásnak bizonyul akár saját részre, akár ajándékba szeretnénk adni. Nemcsak különlegesen megnyerő, hanem megfelelő ápolás mellett akár évekig kiszolgálhat bennünket. 

Különös szépségének titka a régi múltban gyökerezik. A bőr egyike a legősibb alapanyagoknak, megmunkálásának tudománya szinte egyidős az emberiséggel. Megjelenése éppen ezért természetes, szép textúrájú, ráadásul a használat során tovább “érik”. Nem csoda tehát, hogy emiatt az időtlen elegancia miatt rögtön elismerő pillantásokat vált ki egy bőr brifkó látványa. 

A valódi bőrt őseink természetes ellenállósága miatt előszeretettel használták az öltözködésben és kiegészítőik, segédeszközeik készítéséhez. Éppen ezért egy bőr brifkó manapság is jó szolgálatot tehet. Ha gondosan ápoljuk és nem terheljük túl, akkor akár több évig is kiváló eszközünk maradhat.  

3 tipp, hogy miért bőr brifkó pénztárcát ajándékozz Szerettednek

Legyen születésnap, névnap, karácsony, ballagás, vizsga, Valentin-nap, vagy bármilyen jeles nap valódi bőr brifkót ajándékozni kiváló ötlet!

A bőr brifkó pénztárca hasznos ajándék!

A pénztárca egyike azon kiegészítőinknek, amiket szinte mindennap használunk, sok esetben benne tároljuk legfontosabb kártyáinkat, papírjainkat, nem ritka, hogy benne található akár a fél életünk is. Arról nem is beszélve, hogy sokunknak napjaink anyagi vonzatában ez a legfontosabb tárgyunk. Tehát a pénztárca nagyon is fontos szerepet tölt be életünkben.

A bőr pénztárca és brifkó stílusikon!

Ne feledjük, amellett, hogy klassz és hasznos kiegészítő, kifejezheti stílusunkat és sokat elárulhat tulajdonosáról a kialakítása és színe. Bőr pénztárcánk már alapanyagának köszönhetően kivívja magának a tiszteletet és jelenjünk meg bárhol, természetes eleganciát adnak megjelenésünknek. 

A Szeretted minden nap a kezébe fogja!

Gondolj csak bele, egy olyan ajándékot adsz, amit lényegében nap, mint nap használni fog és nagy valószínűséggel emiatt te is eszébe fogsz jutni! Jól hangzik, ugye?

A bőr pénztárca és brifkó ápolása

A valódi bőr pénztárcák és brifkók ápolása a legtöbb esetben nagyon egyszerű. Általánosságban elég, ha pár hetente áttörölgetjük puha ronggyal és krémes bőrápóló szerrel. Ettől kellően rugalmas marad és a külsején látható a használattól keletkezett karcok és kopások is halványodni fognak. 

Ha koszos lesz, akkor enyhén szappanos vízzel és szivaccsal töröljük át, majd száradás kenjük be krémes bőrápoló szerrel. 

A nem kívánt kopásokat és karcokat könnyen megelőzhetjük, ha a pénztárcát külön zsebben tartjuk, nem teszünk mellé például kulcsokat, vagy könyveket.

A korai elhasználódást úgy előzhetjük meg a legjobban a bőr pénztárcák és brifkók esetében, ha nem terheljük túl. Ne tegyünk bele sok aprót, elég ha 5-10 db érmét hordunk magunknál. A felesleges papírokat (blokkok, parkolójegyek stb.)  és kártyákat is vegyük ki belőle. A zsebekbe csak egy kártyát tegyünk és ne hordjuk papírpénzből sem túl sok címletet magunknál. Így a pénztárca is és Te is egészséges maradsz,

Anyag: marha bőr

Brifkó méret (cm): 10 x 17,5 x 3,5 (magasság x hossz x vastagság)

 

Adatok
RFID védelem
Nincs
Díszdoboz
Nincs
Termék típusa
Brifkó
Cikkszám
AW-5034-PI