Vadászkés 12 modell Farkas Bertalan
Vadászkés Farkas Bertalan modell 12 bőr tokkal agancs nyéllel
35 000 Ft

Vadászkés Farkas Bertalan modell 12 bőr tokkal agancs nyéllel

Vadászkés 12 modell Farkas Bertalan
Vadászkés 12 modell Farkas Bertalan
Vadászkés 12 modell Farkas Bertalan
Vadászkés 12 modell Farkas Bertalan
Vadászkés 12 modell Farkas Bertalan
Vadászkés 12 modell Farkas Bertalan
Videó

Vadászkés Farkas Bertalan késkészítő mestertől modell 12 agancs nyéllel

Farkas Bertalan vadászkés 12 modell agancs nyéllel kézzel készített, egyedi, prémium minőségben választható kézi monogram véséssel valódi bőr tokkal. 

 

A Farkas Bertalan vadászkések jelenlegi készítési ideje: 3-4 hét

Gyártó
Farkas Bertalan
Vadászkés várható szállítási idő
2024.07.16
Gravírozás választása kiegészítés
A kitöltött "Monogram vésés betűi" és "Szám" részt csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha a gravírozási feláras részben valamelyik vésési ('Igen') lehetőség kiválasztásra kerül.
Vadászkés teljes hossz
21,5 cm
Penge él hossz
8,5 cm
Penge anyagvastagsága
3 mm
Penge alapanyaga
N-695 rozsdamentes acél
Vadászkés tok anyaga
100% valódi bőr
Vadászkés ára tartalmazza a bőr tokot
Igen
Rendelhető (2-5 munkanap szállítás)
Vadászkés nyélanyag
35 000 Ft
Részletek

Vadászkés prémium minőségben Farkas Bertalan modell 12 agancs nyéllel

A 12-es vadászkés egyike legnépszerűbb modelljeinknek. Kiváló kis méretű mindenes vadászkés. Azoknak ajánljuk, akik kisebb, de mégis egy nagyon kézbe illő darabra vágynak, amivel minden vadászfeladat elvégezhető. 

 

A Farkas Bertalan vadászkések jelenlegi készítési ideje: 3-4 hét

 

A készítő, Farkas Bertalan

Farkas Bertalan még a 70-es években kezdte elsajátítani a késgyártás szakmai alapjait, saját vállalkozását a 90-es évek elején nyitotta, tehát aktívan már több, mint 30 éve készít vadászkéseket saját kezével kis mennyiségben. A vadászkéseiben ötvöződik a több évtizedes tudás és tapasztalat, ennek köszönhetően már több ezer eladott vadászkést és elégedett vásárlót tudhat magáénak. 

Farkas Bertalan maga is vadászik, ezért teljesen tisztában van, hogy mire lehet szüksége egy vadásznak, ha egy jó vadászkésről van szó. Jellemzően saját kését hordja vadászataira, így élesben is aktívan teszteli őket. 

A vadászkések tulajdonságai:

100% kézzel készített vadászkés, válogatott minőségi alapanyagokból.  

A Farkas Bertalan vadászkések legfőbb jellemzője a magas funkcionalitás, ennek megfelelően a kialakításuk teljes mértékben kielégíti a vadászok igényeit. 

A vadászkések lelke az N-695 német Krupp acél, amely hőkezelésen esik át, hogy elérje a garantált 59-60 HRC keménységet. Farkas Bertalan maga vágja ki a kívánt formájú kést az acél lemezből, maga köszörüli, eddzi, majd élezi őket. Minden forma saját tervezésű. A vadászkés élkiképzése borotvaél. A kések figyelemreméltóan élesek. 

A vadászkések nyéle minőségi valódi szarvasagancsból, vagy trópusi keményfából készül igény szerint.

A vadászkések mellé kiváló minőségű, szinten kézzel készített valódi marhabőr tokok is járnak a modelleknek megfelelő kivitelben.  (A feltüntetett ár tartalmazza.) A bőr késtokok szintén Farkas Bertalan kézzel készített kézműves remekei, maga vágja ki és varrja össze őket. 

Vadászkés gravírozás(feláras szolgáltatás):

A gravírozást Farkas Bertalan készíti hagyományosan kézzel vésővel. A vadászkés gravírozás felárral igényelhető. Minden esetben megtalálható az aktuális díja a Monogram gravírozás, vagy a Gravírozás a penge másik oldalára legördülő menüben. 

Kérhető tetszőleges monogram, vagy szám bevésése az előke részbe. A monogram a vezeték és keresztnevek első kezdőbetűi. (Például Kovács József monogramja K.J.)  

Kizárólag monogram és szám gravírozása kérhető, teljes neveket, szavakat nem vállal a mester. 

 

  • Monogram bevésés: Tartalma a vezeték- és keresztnév kezdőbetűje, maximum 2-3 db betű. Az Sz, Cs, Gy, Ty stb. egy betűnek számít, kérjük a betűk után pontot tenni. Pl.: A.B.C., Sz. T., K. Cs. stb.
  • Szám bevésése az előke másik oldalára: elérhető díszítés nélkül a 01-es modellbe. Tartalma 1 db szám Pl.: 40, 2023 stb. Ajánljuk születésnapokra, évfordulókra. Teljes dátum, felirat nem fér el a kés kisebb mérete miatt.

 

Ha monogram és szám vésést szeretnél, akkor a rendelés leadásánál válaszd ki a "Monogram gravírozás" és "Gravírozás a penge másik oldalára" legördülő menüből valamelyik lehetőséget, és töltsd ki a megfelelő mezőket a betűkkel, és/vagy számokkal. Ha esetleg elmulasztod ezt a lehetőséget, nincs semmi baj, e-mailben is eljuttathatod (info@farkasvadaszbolt.hu), illetve ha problémát találunk a rendelésben, akkor telefonon is egyeztetünk gravírozás előtt a megrendelővel. 

A kitöltött mezőket csak akkor vesszük figyelembe, ha a gravírozás típusa ki lett választva és felára hozzáadodott a vadászkéséhez.

Szarvas agancs nyélanyag

Egyik legnépszerűbb vadászkés nyélanyag a gím szarvas bika agancsából készített. Kizárólag válogatott, a legjobb minőségű szarvasagancsot használunk nyélanyagként. Nagyon szép az eredmény, kontrasztos, az agancsra jellemző rücskös textúrával. 

 

Szarvas agancs különböző nyélformákon:

Miért kell ennyit várnom egy vadászkésre?

A Farkas Bertalan vadászkések nagyon nagy részre rendelés után készül, mivel sok rendelést kapunk sajnos számítani kell pár hetes várakozási időre.

A vésett, gravírozott vadászkéseket kizárólag rendelés után tudjuk elkészíteni, mivel a vésést még a penge hőkezelése előtt kell elvégezni, mert ebben az állapotában még véshető. Hőkezelés után már annyira kemény, hogy kézzel nem készíthető el a vésés. 


Élhossz: 85 mm
Teljes hossz: 215 mm
Anyagvastagság: 3 mm

Adatok
Termék típusa
Vadászkés
Cikkszám
FB-12-AG