A mi ajándékunk: vásárolj 9.990 Ft felett és mi 7% extra kedvezménnyel lepünk meg! A kedvezmény magától jóváíródik a kosárban, külön aktiválást nem igényel. (Farkas Bertalan vadászkésekre nem vonatkozik.)

Odaér a fa alá? Raktáron lévő termékeinket legkésőbb december 22-ig, Rendelhető raktárállapotúakat pedig december 16-ig rendeld meg és mi garantáljuk, hogy kiszállítjuk Karácsony előtt! :)

Szűrés
Ár (Ft)
4 590 Ft - 23 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

Fegyverszíj

Bőr fegyverszíjak magyar gyártótól, kiváló minőségben

Igényes kivitelű, kézzel készített, lóden, gumi és valódi bőr fegyverszíjak sötétbarna, barna és zöld színben többféle vastagságban.

A valódi bőr fegyverszíjak vastag és erős bőrből készültek, így rendkívül ellenállóak és tartósak. Sötétbarna színüknek és a selyemfényű felületüknek köszönhetően a szennyeződések nem látszanak meg rajtuk. Többféle béléssel kaphatóak, léteznek fríz, gumi és párnázott betétes modellek is. 

Többféle vastagságban kaphatóak, a fagombos vékony szíjtól a kézzel fonotton át a vastag fegyverszíjakig sokféle megoldás közül válogathatunk. Textillel kombinált modellekkel is találkozhatunk, gumis gurtni és kényelmes párnázottakkal is.

Ajándékot vadásznak? Ha vadász ajándékot keresel, akkor kiváló választás lehet egy valódi bőr fegyverszíj, hiszen egy vadásznak ez nagyon hasznos kiegészítő.


8termék 18