MEGLEPETÉS: vásárolj 9.990 Ft felett és mi -5% extra kedvezménnyel lepünk meg! A kedvezmény automatikusan jóváíródik a kosárban. Farkas Bertalan vadászkésekre nem vonatkozik.

Horgász pénztárca valódi bőr harcsás RFID Giorgio Carelli
Horgász férfi bőr pénztárca harcsa mintás Giorgio Carelli RFID csatos díszdobozban
9 990 Ft

Horgász férfi bőr pénztárca harcsa mintás Giorgio Carelli RFID csatos díszdobozban

Horgász pénztárca valódi bőr harcsás RFID Giorgio Carelli
Horgász pénztárca valódi bőr harcsás RFID Giorgio Carelli
Horgász pénztárca valódi bőr harcsás RFID Giorgio Carelli
Horgász pénztárca valódi bőr harcsás RFID Giorgio Carelli
Horgász pénztárca valódi bőr harcsás RFID Giorgio Carelli
Horgász pénztárca valódi bőr harcsás RFID Giorgio Carelli
Horgász pénztárca valódi bőr harcsás RFID Giorgio Carelli
Horgász pénztárca valódi bőr harcsás RFID Giorgio Carelli
Videó

Horgász férfi bőr pénztárca harcsa mintás Giorgio Carelli barna színű csatos RFID védelemmel

Horgász férfi bőr pénztárca harcsa mintával barna színű csatos sokféle zsebbel és lehetőséggel 100% valódi bőrből kézzel készített prémium minőség díszdobozzal a Giorgio Carelli márkától. A legjobb horgász ajándék!

Gyártó
Giorgio Carelli
Anyag
100% valódi bőr
Méret (cm) Szé x Ma x Va
11,5 x 9,5 x 2,5
Várható szállítás
2024.02.23
Raktáron
9 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Horgász férfi bőr pénztárca harcsás Giorgio Carelli barna színű csatos RFID védelemmel - A legjobb horgász ajándék!

Nagyon szép és igényes horgász férfi bőr pénztárca harcsás mintával a Giorgio Carellitől. Csattal zárható, sok kártya és irat zsebbel, extra cipzáras rekesszel. Azoknak a vadászoknak ajánljuk, akik egy nagyon jól teljesítő pénztárcát keresnek a hétköznapokra, kedvenc haluk pedig nem más mint a harcsa. 

A Giorgio Carelli horgász férfi bőr pénztárca kialakításánál nagyon fontos szerepet kapott a funkcionalitás, ezért praktikus húzónyelves csattal rendelkezik, ami a beépített guminak köszönhetően követi a pénztárca vastagságát, ezzel kivédve azt, hogy a pénztárcát bizonyos vastagság felett már nem éri át a bevarrt kapocs, amit így nem lehet bekapcsolni. RFID védelemmel is rendelkezik, ami intelligensen védi adatainkat vásárláskor. 

Követve a modern igényeket, 7 db kártyazsebbel rendelkezik, lehetővé téve, hogy a legszükségesebb kártyák mellett más kevésbé fontosakat is magunknál tartsunk. Több átlátszó ablakos zsebbel is rendelkezik, amikbe igény szerint bérletek, igazolványok, vagy Szeretteink fényképe is helyezhető. 

Dupla papírpénz tartó rekesszel készült, így rendezetten hordhatjuk magunknál pénzünket. Extra tulajdonságként kiemelhető, hogy rendelkezik a pénztartó rekeszeknél egy cipzáras zsebbel, amibe legféltettebb dolgainkat helyezhetjük. 

Kellemes sötétbarna színben és első osztályú extra erős marha felsőbőrből. Természetes megjelenéssel, felületén láthatóak a valódi bőrre jellemző egyedi minták és rajzolatok. Ráadásul ez a bőrfajta használatba vétel után "érni" kezd, nagyon szép patinás külsőt elérve, ami ráadásul nagyon ellenállóvá is teszi vadász pénztárcánkat. 

A horgász férfi bőr pénztárca tulajdonságai:

 • Horgász férfi bőr pénztárca RFID védelemmel*: adataink védelmében egy speciális blokkoló fóliával készült, ami megakadályozza adataink ellopását. (Mi az-az RFID? Olvasd lentebb!)
 • Valódi marha bőrből.
 • Fekvő formátumban.
 • Csatos: húzónyelves, a csat követi a pénztárca vastagságát.
 • Strapabíró. Első osztályú minőség.
 • Kellemes tapintás és bőr illat.
 • Horgászoknak: szép és igényes halas mintával.
 • Barna színben.
 • Összetett horgász pénztárca: sok zsebbel és rekesszel. 
 • Díszdobozban. Horgász ajándéknak is kitűnő!

A horgász férfi bőr pénztárca részei:

 • 1 db aprópénztartó,
 • 2 db papírpénztartó,
 • 3 db irattartó és igazolvány tartó,
 • 1 db cipzáras rekesz,
 • 7 db kártya rekesz. 

Horgász férfi bőr pénztárca RFID védelemmel?

Az RFID a rádiófrekvenciás azonosítási rendszer rövidítése. Napjainkban a bankkártyák és igazolványok olyan chipekkel vannak ellátva, hogy az azonosítás és a fizetési tranzakciók könnyen elérhetőek legyenek, elég hozzájuk egy leolvasó készülék, ami érintés nélkül is képes azonosítani azokat.

Gondoljunk csak a Paypass kártyákra, elég csak elhúznunk őket a terminál felett és máris kifizettük a vásárlást. Ez az egyszerű és kényelmes megoldás praktikumán túl sajnos kiszolgáltatottá teszi adatainkat, bankszámláinkat, mivel speciális adatolvasóval könnyen ellophatóak, ami rengeteg nem kívánt visszaélésre kínál alkalmat. Az adatrablás ezen formája egyre nagyobb mértéket ölt, ezért a Carelli horgász férfi bőr pénztárcák legújabb generációja RFID blokkoló védőfóliát tartalmaz, ami megakadályozza adataink eltulajdonítását. 

Ajándékba adnád? Horgász ajándékot keresel?

Ez a horgász férfi bőr pénztárca kiváló választás lehet, ha épp horgász ismerősödnek ajándékot keresel. Egy valódi bőr pénztárca mindig jó választás, hiszen hasznos ajándék, egyike azon eszközeinknek, amit szinte minden nap kézbe veszünk. Szeretted így minden nap kézbe veheti és erről mindig az eszébe fogsz jutni.

A legjobb ajándékok azok, amik valamilyen módon kötődnek az ajándékozott személyéhez, így ha a kedvenc hobbijához, esetünkben a horgászathoz köthető, így egy horgász pénztárcával garantált lesz a siker! Legyen szülinap, névnap, karácsony, ballagás, horgász vizsga, Valentin-nap, vagy bármilyen jeles alkalom ez a pénztárca mindig örömet okoz!

Dobozban szállítjuk, így igazán exkluzív vadász ajándékkal lepheted meg horgász ismerősödet, Szerettedet! A legjobb horgász ajándék!Anyag: marha bőr
Szín: barna
Méret (cm): 11,5 x 9,5 x 2,5 (szélesség x magasság x vastagság)

Adatok
Termék típusa
Horgász pénztárca
Cikkszám
41-7797-608
Hasonló termékek