Lőszertartó, tölténytartó

Bőr lőszertartók, tölténytartók 

Igényes kivitelű, kézzel készített, vászon és valódi bőr tölténytartók sötétbarna színben, vaddisznó és szarvas mintával, vagy minta nélkül.

A valódi bőr tölténytartók vastag és erős bőrből készültek, így rendkívül ellenállóak és tartósak. Sötétbarna színüknek és a selyemfényű felületüknek köszönhetően a szennyeződések nem látszanak meg rajtuk. Belsejük disznóbőrrel bélelt. A töltényeket gumis rögzítőbe helyezhetjük.

Többféle kivitelben kaphatóak, a pár darabos kis méretű lőszertartóktól a táskákig minden méretet megtalálhatunk. Igény szerint lehet válogatni patentos, lengőzáras és tépőzáras modellek közül. Igényes dombornyomott szarvas és vaddisznó mintával is kaphatóak. 

Ha vadász ajándékot keresel, akkor kiváló választás lehet egy valódi bőr lőszer- és tölténytartó, hiszen egy vadásznak ez nagyon hasznos kiegészítő, ráadásul kedvenc vadja is megtalálható rajta! 


2termék 12

Vadász lőszertartók, tölténytartók a hagyomány őrzői

A vadászok mindig is nagyon igényesek voltak kedvenc időtöltésükhöz kapcsolódó kiegészítőkre, mindig a legművesebb kézzel készített, sokszor valódi bőr eszközöket használtak. Ennek a szép hagyománynak folytatásai a hazai gyártású bőr lőszer- és tölténytartók, amik még mindig a mai napig  kézi előállítással készülnek. 

Ezért, ha ajándékot keresünk vadásznak, akkor nagyon jó ötlet, ha egy bőr tölténytartóval lepjük meg, mert garantáltan örömet fog okozni. 

A lőszertartó alapanyaga erős és vastag valódi marha bőr, ami sötétbarna színezést kapott. Belseje disznóbőrrel bélelt, így megerősítve a tölténytartót, ami nem fog elnyúlni és nem veszti el formáját ennek köszönhetően. Gumis rögzítő bujtatók állnak rendelkezésre, hogy rendezetten hordhassák magukkal vadászok lőszereiket. 

Hagyományos módon lengőzárral, vagy petanttal nyithatóak. Vannak teljesen széthajtható és táska jellegű tölténytartók is, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Szarvas és vaddisznó nyomattal kaphatóak, így egészen egyedi és különleges kiegészítőkről van szó.