A mi ajándékunk: vásárolj 9.990 Ft felett és mi 7% extra kedvezménnyel lepünk meg! A kedvezmény magától jóváíródik a kosárban, külön aktiválást nem igényel. (Farkas Bertalan vadászkésekre nem vonatkozik.)

Odaér a fa alá? Raktáron lévő termékeinket legkésőbb december 22-ig, Rendelhető raktárállapotúakat pedig december 16-ig rendeld meg és mi garantáljuk, hogy kiszállítjuk Karácsony előtt! :)

Szűrés
Ár (Ft)
11 990 Ft - 16 990 Ft
Gyártó
Minta
Termék státusza

Vadász öv

Vadász bőr öv többféle szarvasos és vaddisznós

Igényes kivitelű, kézzel készített vadász bőr övek többféle mintával (szarvas, vaddisznó, vadászkürt stb.), fém csattal, választható méretben. Erős, vastag, strapabíró valódi bőrből. Gyors szállítással, raktárról. 

A vadász övek a legjobb minőségű valódi bőrből készülnek. Alapanyaguk legtöbb esetben bivaly-, vagy marhabőr, amik nem csak nagyon tartósak, hanem szemet gyönyörködtetően szépek is. Mivel vastagok és magas zsírtartalommal is rendelkeznek, így nem nyúlnak, de kellően rugalmasak is egyben. Ráadásul mindegyik kézi gyártással készül, ami garancia arra, hogy minden részletükben igényesen kivitelezettek. 

Többféle fém csattal kaphatóak, vannak standard bronz színű fűzős csatok és ezüst színű akasztós kivitelűek. Utóbbiakon a minta a csaton található. Igényes szarvas és vaddisznó mintával, vagy dísszel is elérhetőek. 

A vadász övek többféle méretben kaphatóak, általában 110, 120, 130, vagy 140 cm hosszban letéznek, de egyes modellekből csak a standatd 120 cm-es hossz kapható. Ha nem tudjuk mekkora övre van szükségünk, érdemes lemérni vásárlás előtt. Minden termékoldalon található segítség és leírás a helyes méret kiválasztásához. 

Ajándékot vadásznak? Válassz egy igazán stílusos kiegészítőt vadász ruházat mellé! Egy valódi bőr öv nem csak tartósságában kiemelkedő, hanem elegánciájában is verhetetlen. 


4termék 14

Vadász bőr öv - ha egy igazán hasznos ajándékot keresel

Egy igazi vadásznak minden kiegészítője kapcsolódik kedvenc hobbijához, így ha igazán figyelünk minden részletre akkor az öv sem lehet ez alól kivétel. Ráadásul egy övet nem csak vadászat közben lehet használni, hanem a hétköznapi életben is! Így vadász ismerősöd egy szürke hétköznap során is áldozhat kedvenc időtöltése oltárán!

A vadász bőr övek számos modellben megtalálhatók, hogy megtalálhassuk a kedvünkre valót. Léteznek szarvasos, vaddisznós és vadászkürt dísszel is ellátott darabok. De nem csak a mintát választhatjuk ki, hanem különféle csat megoldások közül is választhatunk. Ráadásul többféle méretben is elérhetőek. 

A legjobb minőségű valódi bőr alapanyag pedig nem csak a természetesen szép megjelenést garantálja, hanem az öv tartósságát is. 3-4 mm vastag, marha, vagy bivalybőrből készülnek, ráadásul ezek a színbőrők (a bőr legfelsőbb rétegéből készülnek, ami a legellenállóbb), nem hasítottak, így adott, hogy rendkívül tartósak legyenek. Rugalmasak, de nem nyúlnak, így járulva hozzá, hogy megfelelő használat és ápolás mellett hosszú évekig használhassuk. 

Ajándékot vadásznak? A vadász bőr öv emiatt kiváló ajándékká is válhat, hiszen nem csak szép, hanem hasznos kiegészítő is.