Vadász pénztárca

Vadász férfi bőr pénztárca többféle mintával - szarvasos, vaddisznós, őzes, vizslás, rókás

Ebben a kategóriában azokat a valódi bőr vadász pénztárcákat válogattuk össze, amiken szarvas, vaddisznó, őzbak, róka, szálkásszőrű tacskó, vagy vizsla minta található többféle kivitelben és minőségben.

A legjobb vadász ajándék

Ha a kedvenc időtöltésed a vadászat, akkor nem kérdéses, hogy ezeket a vadász pénztárcákat Neked találták ki! Vagy, ha ajándékot keresel vadász barátodnak, szerettednek, vagy kedvesednek, akkor egy kiváló minőségű vadász mintás férfi bőr pénztárca tökéletes választás minden alkalomra! Jöhet születésnap, névnap, ballagás, karácsony, apák napja, ezek a valódi bőr vadász pénztárcák mindig sikert aratnak! 

Nemcsak a minta miatt érdemes ezeket a vadász pénztárcákat választani, hanem a kimagasló minőség miatt is. Minden vadász pénztárca első osztályú alapanyagokból és kézzel készül! Ráadásul a legstapabíróbb felső színbőrökből, amik szemet gyönyörködtető szépségűek és nagyon finom tapintásúak. 

A vadász pénztárcák elérhetőek álló és fekvő formátumban, zöld és barna színben, csattal és csat nélküli verzióban is. Lentebb kategóriákra bontva megtalálod őket!

Vadász férfi bőr pénztárca ajándékba

Ajándék vadásznak? Kedvenc hobbid a vadászat? Szívesen hordasz olyan holmikat, amik kifejezik érdeklődési köröd?

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál és éppen férfi bőr pénztárcát készülsz vásárolni, egy vadász pénztárca kitűnő választás lehet! A legjobb vadász ajándékok azok, amik eszünkbe juttatják kedvenc hobbinkat akkor is, amikor éppen a szürke hétköznapok forgatagában vagyunk. A bőr pénztárca szinte minden nap megfordul a kezünkben, így rápillantva rögtön jobb kedvre derülünk, mert eszünkbe juttatja legszebb vadász pillanatainkat. 

A vadász pénztárcák sokféle mintával elérhetőek, szarvasos, vaddisznós, őzes, rókás, muflonos, szálkás tacskós és vizslás mintával is elérhetőek. 

Ráadásul ezek a vadász pénztárcák mindegyike kiváló minőségű, kézzel készítettek, így minden részletükben szemet gyönyörködtetőek. Valódi, a legjobb minőségű erős bőr alapanyaguknak köszönhetően akár évekig kiszolgálhatnak bennünket.