MEGLEPETÉS: vásárolj 9.990 Ft felett és mi -5% extra kedvezménnyel lepünk meg! A kedvezmény automatikusan jóváíródik a kosárban. Farkas Bertalan vadászkésekre nem vonatkozik.

Szűrés

Vadász ajándék

Vadász ajándékot keresel ismerősöd, Szeretted számára?

Nézz szét vadász ajándék kínálatunkban, ahol több kategóriában találhatsz megfelelő meglepetést. 

A népszerű vadász mintás bőr pénztárcák mellett igazolványtartók, bőr vadász övek, vadász termoszok, lespárnák, vadász bögrék, vadász hátizsákok és táskák, bőr lőszertartók, aggatékok és fegyverszíjak között megtalálhatod az alkalmas ajándékot!

Legyen születésnap, névnap, Karácsony, Valentin-nap, vadász vizsga, vagy bármilyen neves alkalom egy vadász számára a legjobb meglepetés, ha a kedvenc hobbijához, időtöltéséhez kapcsolódó ajándékkal leped meg.

Vadász ajándék minden alkalomra!

Ajándékot vadásznak? Ha Neked is állandó problémát okoz az ajándék vadászat, akkor van egy szuper tippünk számodra, ha ismerősöd, szeretted éppenséggel a vadászat megszállottja! Lepd meg olyan ajándékkal, ami a kedvenc hobbijához köthető! 

A vadász ajándékok széles körben megtalálhatóak. Választhatunk olyan kisebb kiegészítőt is, ami a vadászat során használható és segítségére válhat szerettednek. Ilyenek például a lespárnák, lőszertartók, vagy a hátizsákok. 

Léteznek olyan termékek is, amiket a mindennapi életben is használ, de nagy örömére a kedvenc tevékenységéhez köthetőek. Ilyenek például a vadász pénztárcák, irattartók, vadállatmintás bögrék, vagy a kulcstartók. A vadász pénztárcák ráadásul valódi bőrből és kézi előállítással készülnek sokféle mintával (szarvas, vaddisznó, őzbak, muflon, róka, vizsla és tacskó), így biztosan garantált lesz a siker, ha egy pénztárcára esik a választás.

És végül vannak a poénos ajándékok, amik mosolyt csalnak bárki arcára. Ilyenek a vicces vadász wc papírok, vagy a töltény alakú vadász termoszok. 

Nézz szét kínálatunkban, ahol rengeteg termék közül választhatod ki a megfelelőt!