MEGLEPETÉS: vásárolj 9.990 Ft felett és mi -5% extra kedvezménnyel lepünk meg! A kedvezmény automatikusan jóváíródik a kosárban. Farkas Bertalan vadászkésekre nem vonatkozik.

Vadászkés 11 MINI modell Farkas Bertalan
Vadászkés Farkas Bertalan MINI - 16 cm teljes hossz modell 11 bőr tokkal gyöngyöző tuja nyéllel
31 000 Ft

Vadászkés Farkas Bertalan MINI - 16 cm teljes hossz modell 11 bőr tokkal gyöngyöző tuja nyéllel

Vadászkés 11 MINI modell Farkas Bertalan
Vadászkés 11 MINI modell Farkas Bertalan
Vadászkés 11 MINI modell Farkas Bertalan
Vadászkés 11 MINI modell Farkas Bertalan
Vadászkés 11 MINI modell Farkas Bertalan
Vadászkés 11 MINI modell Farkas Bertalan
Videó

Vadászkés Farkas Bertalan késkészítő mestertől, mini méretű

Kézzel készített, egyedi vadászkés prémium minőségben. Részletes leírás lentebb, a kép alatt!

Várható készítési idő és kézbesítés: kb. 4 hét

Gyártó
Farkas Bertalan
Vadászkés várható szállítási idő
2023.10.22
Gravírozás választása kiegészítés
A kitöltött "Monogram vésés betűi" és "Szám" részt csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha a gravírozási feláras részben valamelyik vésési ('Igen') lehetőség kiválasztásra kerül.
Vadászkés teljes hossz
16 cm
Penge él hossz
6,5 cm
Penge anyagvastagsága
3 mm
Penge alapanyaga
N-695 rozsdamentes acél
Vadászkés tok anyaga
100% valódi bőr
Vadászkés ára tartalmazza a bőr tokot
Igen
Rendelhető
Vadászkés nyélanyag
31 000 Ft
Részletek

Vadászkés prémium minőségben Farkas Bertalan, modell 11 mini

Elkészült a 11-es késmodell MINI, arányosan kicsinyített változata! A népszerű 11-es kés most már mindössze 16 cm-es teljes hosszal is rendelhető. Egy igazán megragadó kis vadászkés ez, ami mérete ellenére teljesen tenyérbe illik és ugyanúgy elvégezhetőek vele a feladatok, amiket egy vadászkésnek tudni kell! 

A vadászkés tulajdonságai:

 • 100% kézzel készített, válogatott minőségi alapanyagokból.  
 • A Farkas Bertalan vadászkések legfőbb jellemzője a magas funkcionalitás, ennek megfelelően a kialakításuk teljes mértékben kielégíti a vadászok igényeit. 
 • A vadászkések lelke az N-695 német Krupp acél, amely hőkezelésen esik át, hogy elérje a garantált 59-60 HRC keménységet. 
 • Élkiképzés borotvaél. A vadászkések figyelemreméltóan élesek. 
 • A nyél minőségi szarvasagancsból, vagy trópusi keményfából készül igény szerint.   (A fenti legördülő listából kiválasztható.)
 • Ez a kés modell bronz előkével készül.
 • A vadászkések mellé kiváló minőségű, szinten kézzel készített marha bőrtokok is járnak a modelleknek megfelelő kivitelben.   (A feltüntetett ár tartalmazza.)

Rendelhető extrák (feláras szolgáltatások):

Felárral igényelhető tetszőleges monogram bevésése a pengébe. A vésés hagyományos módon kézzel készül.   (A listából kiválasztható.) 

 • Monogram bevésés: Tartalma a vezeték- és keresztnév kezdőbetűjemaximum 2-3 db betű. Az Sz, Cs, Gy, Ty stb. egy betűnek számít, kérjük a betűk után pontot tenni. Pl.: A.B.C., Sz. T., K. Cs. stb.
 • Monogram bevésés tölgyfaleves díszítéssel: Tartalma a vezeték és keresztnév kezdőbetűje, maximum 2-3 db betű, és két darab tölgyfalevél-makk motívum a monogram két oldalán.)
 • Szám bevésése a penge másik oldalára: elérhető díszítés nélkül, vagy tölgyfaleveles díszítéssel is. Tartalma 1 db szám Pl.: 40, 65 stb. Ajánljuk születésnapokra, évfordulókra. 
 • Folyamatos szöveg, szavak vésését nem vállaljuk!
 • Ha monogram vésést szeretnél, akkor a bevésendő betűket megrendeléskor az oldalsó sávban található szövegmezőbe (Gravírozás - Monogram vésés betűi), vagy "Megjegyzés" rovatba írd, vagy küldd el nekünk e-mailben (info@farkasvadaszbolt.hu) a rendelés számával együtt!

Miért kell ennyit várnom egy vadászkésre?

 • A Farkas Bertalan vadászkések nagyon nagy részre rendelés után készül, mivel sok rendelést kapunk sajnos számítani kell pár hetes várakozási időre. 
 • A vésett vadászkéseket kizárólag rendelés után tudjuk elkészíteni, mivel a vésést még a penge hőkezelése előtt kell elvégezni, mert ebben az állapotában még véshető. Hőkezelés után már annyira kemény, hogy kézzel nem készíthető el a vésés. Élhossz: 65 mm
Teljes hossz: 160 mm
Anyagvastagság: 3 mm
Nyélanyag: agancs
Tok: valódi marha bőr

Adatok
Termék típusa
Vadászkés
Cikkszám
FB-11-MINI-TU