MEGLEPETÉS: vásárolj 9.990 Ft felett és mi -5% extra kedvezménnyel lepünk meg! A kedvezmény automatikusan jóváíródik a kosárban. Farkas Bertalan vadászkésekre nem vonatkozik.

Szűrés

Vadász Ajándék Ötletek

Válogass több, mint 100 vadász ajándék ötlet közül négy árkategóriában!

Ajándék vadásznak? Sokunknak nem kis gondot okoz a megfelelő ajándék kiválasztása, sokszor napokig rágódunk rajta és csak halasztgatjuk az utolsó pillanatig a vásárlást, ami sokszor a végén már csak félmegoldást eredményez. Mennyibe kerüljön? Fog-e neki örülni? Fogja-e használni? Ilyen és efféle kérdések pörögnek agyunkban.

Ha az ismerősöd például vadászik, akkor nálunk jó helyen jársz, hiszen több kategóriát is készítettünk, hogy megkönnyítsük a dolgodat. A legjobb ajándékok bizonyítottan azok, amik valamilyen módon köthetőek a kedvenc hobbihoz, így egy kifejezetten vadász ajándék telitalálat. 

Találsz kínálatunkban olyan termékeket is, amit a vadászat során tud használni, ilyenek a valódi bőr lőszertartók, fegyverszíjak és vadásztáskák és olyanok is vannak, amiket a hétköznapi élet során is minden nap tud használni, mint például a sokféle mintával kapható vadász pénztárcák, övek és irattartók

Vadász ajándékot keresel ismerősöd, Szeretted számára?

Nézz szét kínálatunkban, ahol több kategóriában találhatsz megfelelő meglepetést. A legnépszerűbb termékeknek külön kategóriát szenteltünk, illetve ár szerint is szortíroztuk a legnépszerűbb termékeinket, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A népszerű vadász pénztárcák mellett igazolványtartók, bőr vadász övek, vadász termoszok, lespárnák, vadász bögrék, vadász hátizsákok és táskák, bőr lőszertartók, aggatékok és fegyverszíjak között megtalálhatod az alkalmas ajándékot!

Legyen születésnap, névnap, Karácsony, Valentin-nap, vadász vizsga, vagy bármilyen neves alkalom egy vadász számára a legjobb meglepetés, ha a kedvenc hobbijához, időtöltéséhez kapcsolódó ajándékkal leped meg.

Ajándékot vadásznak? 

Ha épp vadász ajándékot keresel ismerősödnek, jobb helyen nem is járhatnál! Vadász ajándék webáruházunkban nagy energiát fordítunk arra, hogy kényelmesen és jobbnál jobb ötletekkel segítsük elő, hogy megtaláld a megfelelő meglepetést. Hiszen egy vérbeli vadásznak a legjobb ajándék az, amit tud használni kedvenc tevékenysége közben, vagy nap, mint nap eszébe juttatja becses hobbiját!

Mint ahogy fentebb is utaltunk rá, kétféle vadász ajándék létezik, az egyik, ami megkönnyíti a vadász életét és tevékenységét. Mutatjuk is mik ezek:

Vadászkés: webáruházunkban kézzel készített Farkas Bertalan vadászkések is kaphatóak, amiket rendelés után egyedi igények szerint monogram véséssel készítünk el. Ha egy igazán hasznos ajándékot szeretnél, adni akkor egy borotvaéles valódi szarvas agancs nyelű vadászkéssel biztosan nem lősz bakot az ajándékot illetően!

Kis kiegészítők: Sokféle kis kiegészítőt tartunk kínálatunkban, ami elengedhetetlen egy vadász számára vadászat közben. Ilyenek például a fából készült csalisípok (őzhívó, vaddisznóhívó síp stb.), vagy a valódi bőrből készült fegyverszíjak, lőszertartók és aggatékok. Ezek közül válaszd bármelyiket és garantált lesz a siker!

Nagy kiegészítők: Egy vadász számára kötelező darab a vadászat során egy kiváló vadász hátizsák, vagy vadásztáska. Kínálatunkban klasszikus lóden és vászon hátizsákok is kaphatóak. A vadásztáskák természetesen kézi előállítással, valódi bőrből készültek a hagyománynak megfelelően. 

Másik nagy vadász ajándék kategóriát azok a kis kiegészítők képezik, amiket a mindennapi élet során is tud vadász ismerősük használni.

Vadász férfi bőr pénztárcák: Ha a legtutibb ajándékot keressük, akkor egy vadász pénztárca az egyik legjobb választás! A pénztárca egyike azoknak az eszközeinknek, amit mindennap használunk, így Szeretted minden nap kézbe veheti. Ezek a tárcák változatos vadász mintával kaphatóak kínálatunkban, a szarvasos, vaddisznós, őzes, muflonos minták mellett vadászkutyás verziók is léteznek, vizsla és szálkásszőrű tacskó motívummal is. 

Vadász irattartók: A másik nagy befutó ajándékok terén a vadász irattartó, ami a pénztárcákhoz hasonlóan sokféle mintával kaphatóak. Ezekbe az irattartókba kényelmesen beleférnek a vadász iratok és pluszban kártyát is rakhatunk beléjük. 

Vadász termoszok: Nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a vadász ajándékok sorában a különféle töltény alakú termoszok. Amellett, hogy szellemes ajándék, nagyon hasznos is!

Vadász övek: Valódi bőr, prémium minőségű vadász mintás öveink mindig sikert aratnak! Többféle méret és modell kapható, a legnépszerűbbek a szarvas és vaddisznó mintás darabok!

Vicces vadász ajándékok: igyekszünk minél több vicces ajándékot is kínálni, amik mindig mosolyt csalnak az arcokra, ilyenek a töltény alakú sörnyitók és a vadász wc papírok.